de behandelingen

Er is geen standaard behandeling die toegpast wordt. Ieder traject is anders. Want: iedere cliënt is anders. Het traject wordt continue aangepast aan datgene wat jij als cliënt nodig hebt. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit wandelingen in de natuur waarbij je door middel van inzichtsoefeningen bepaalde dingen ervaart, beleeft en voelt. Maar een behandeling kan ook bestaan uit praktijksessies waarin ik je begeleid actief op zoek te gaan naar dat “iets” in jou wat jou belemmert je te voelen zoals jij je wilt voelen. En niet alleen dat, jij kunt dat zelf dan direct gaan aanpakken en bewerken.

Om dit te bereiken worden verschillende interventies toegepast: therapeutische gespreksvoering, praktische oefeningen, ademhalingsoefeningen, meditaties, trance niveaus (hypno), en vanaf eind 2023 ook EMDR. Altijd kijkend naar wat er nodig is en waar jij je prettig bij voelt.

Jouw pad…vanaf het begin! Letterlijk en/of figuurlijk ga ik met jou op pad, jij bepaalt het doel van onze wandeling. Natuurlijk kun jij er zelf ook komen, maar soms helpt het gewoon als iemand een stukje met je meeloopt of je een andere weg laat zien die jij nog niet bedacht had….

Kortom: de kracht in jezelf herontdekken zodat jij weer steviger en gelukkiger je eigen levenspad kunt gaan.